• Bewust breinvoorkeuren hanteren
  • Bewust denken, kunnen, doen
  • Bewust borgen
Edisonstraat 1b
6604 BT Wijchen
E info@breinkoken.nl
T 024 - 645 56 11
Hoe werkt breinkoken

Stap 1: We formuleren samen met u een teamvraag. Gericht op de wens tot verbetering van uw team- en organisatieprocessen en specifiek bekeken op communicatie, samenwerking en besluitvorming.

Stap 2: Alle deelnemers krijgen hun eigen breinvoorkeuren profiel. Tijdens de training geven we de theorie achter deze methodiek en bekijken we elkaars breinvoorkeur.

Stap 3: Er zijn 2 kookopdrachten gericht op bewustwording van de wens tot verandering. Na afloop van elke kookopdracht bespreken we samen de volgende aspecten: wat is de teamvraag, is deze herkenbaar en waar liggen overeenkomsten tussen het kookproces en het werkproces.

Stap 4: De laatste kookopdracht heeft als doel om met de opgedane kennis bewust de gewenste verandering in gang te zetten rekening houdend met ieders breinvoorkeur.

Stap 5: Na de 3 kookopdrachten vertalen wij de conclusies en inzichten naar uw teamwerkplan. Dit werkplan wordt op basis van uw teamprofiel ingevuld. Daarnaast formuleert iedere deelnemer zijn individuele werkplan om een bijdrage te leveren aan slagen van het teamwerkplan.

Stap 6: Om u bewust bezig te laten zijn met uw teamwerkplan formuleren wij een borgingstraject van 3 maanden. Daarna sluiten wij het af met een evaluatiegesprek.

contact

Reacties deelnemers:

"Opbouw breinkoken gericht op steeds specifieker trainen"

"Trainers breinkoken zorgen voor veiligheid en vertrouwen waardoor we konden leren"

"Breinkoken helder en duidelijk, training op communicatie en gedrag"

"Nooit geweten dat kookproces zo lijkt op mijn werkproces, geeft veel leermomenten"

Reactie Rob van Ondernemersclub uit Wijchen