• Bewust breinvoorkeuren hanteren
  • Bewust denken, kunnen, doen
  • Bewust borgen
Edisonstraat 1b
6604 BT Wijchen
E info@breinkoken.nl
T 024 - 645 56 11
Wie is Breinkoken
Marcel

Eigenaar en kookcoach van Het Kook College Wijchen. Ik organiseer kookworkshops voor bedrijven en particulieren. Mijn uitdaging is om mensen te inspireren door mijn recepten. Koken is meer dan alleen maar ingrediënten in de pan doen. Het komt aan op organisatie, smaak en presentatie. Pas dan wordt het jouw recept. In het werkveld is het niet anders, dan komt het aan op communicatie, samenwerking en besluitvorming. Ik zie het kookproces als metafoor voor bedrijfsprocessen.

Stef

Trainer en mediator vanuit zijn eigen bedrijf StefSoons. Ik train ondernemingsraden en teams. Mijn uitdaging is om mensen bewuster te maken van hun eigen beïnvloeding en die van anderen om ons heen.
Belangrijke ingrediënten hierbij zijn het brein, creatieve werkvormen en een mooie versmelting tussen theorie en praktijk. Ik zie trainen als een uitdaging om zaken eens anders aan te pakken, je te ontwikkelen en nieuwsgierig te zijn naar je grenzen en wat daar achter ligt.

 

Flowing Rock