• Bewust breinvoorkeuren hanteren
  • Bewust denken, kunnen, doen
  • Bewust borgen
Edisonstraat 1b
6604 BT Wijchen
E info@breinkoken.nl
T 024 - 645 56 11
Zomerschool!

In navolging van onze Zomerschool! gaan we verder met scholing. Vanaf nu organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand een training. Behalve deze laatste vrijdagen hebben we in januari en februari een uitgebreid programma. Veel trainingen van de zomerschool! komen terug. Zoals de Salestraining, Breinvoorkeuren, Presenteren en Lifehacking voor ondernemers, professionals en ZZP’ers. We hebben verschillende professionals geselecteerd die speciaal door ons zijn geselecteerd. Hieronder presenteren enkele trainers zichzelf en hun training.

Arwen Peters – Lifehacking voor professionals
Yolanda Kuis – Duurzame inzetbaarheid
Jeannine Sok – Gastologie
Anne Spies – Presenteren
Wilma Bever – Spiegelen met honden
Stef Soons – Nonverbale communicatie

Bekijk hier het gehele programma.

Over de tijden van de training is nagedacht; om 10.30 uur beginnen is ideaal, lekker na de files op weg en voor de files weer huiswaarts. Dan de kosten. Iedere training kost € 199,- exclusief BTW. Bij 5 of meer deelnemers gaat de training door. Het maximaal aantal deelnemers is voor vrijwel alle trainingen 20. Tussen de middag gaan we samen lunchen. Wij verzorgen de lunch, maar aangezien we een kookstudio naast ons hebben kan het zomaar zijn dat u zelf even aan de slag gaat. Mooie ontspanning tijdens de training. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. Dat horen we graag dus neem dan contact met ons op. Wij kijken er al naar uit. Graag tot dan.
Ga naar het programma.

contact

Quote Trainers:

Koen Sieben; "Voor mij is Semco-stijl een inspirerend boek die ik vaak in mijn trainingen voorbij laat komen."

Arwen Peters; "Met de juiste hulpmiddelen en slimme tips houd je tijd over en creëer je ruimte in je hoofd voor dat wat écht belangrijk is: het uitvoeren van je vak."

Stephanie van Rossum; "In de trainingen die ik geef, ligt de focus ook op de deelnemers. Ik vertel hen niet hoe het moet, ik laat hen beleven hoe het anders kan"